Dzieki sliczne !
Kolor faktycznie trafil sie nie typowy bo z szarosci wpada w niebieski a ze sloncem w mocny fiolet wiec wyroznia sie na parkingu
Jesli chodzi o plany - poki co wlasnie w tej chwili stoi na wymianie rozrzadu, oleju, filtrow, swiec.
W przyszlym miesiacu jeszcze hamulce tyl i przod komplet kolcki z tarczami i nowe opony.
Po tym planuje to co nie kazdy pochwala - zagazowac.
Tylko i wylacznie dlatego, ze przy mojej jezdzie pali mi 12 litrow na 100 a robiac dzeinnie ok. 50 km do pracy i spowrotem (w tym ok. 30 km w korakch) to mnie ta benzyna zjada.
Te silniki ponoc bardzo dobrze znosza gaz dlatego wlasnie tego szukalem.
Jesli chodzi o same mody ...
W planie bedzie podniesienie mocy ze 150 km na ok. 230 poprzez wymiane wtryskow, moze wieksze turbo. Sam do konca jeszcze nie wiem na ile chce ingerowac. Na pewno na czym mi zalezy to aby wizualnie byl bardzo niepozorny.
Zakupilem juz tez sobie kabel VAG z oprogramowaniem vcds aby pobawic sie w kodowanie sterownikow komfortu itp aby dolozyc mu takie zabawki jak np. doswietlanie zakretow halogenami itp .
Strasznie korci mnie rowniez albo pomalowanie wnetrza lamp przednich na czarno ale wymiane na xenony z ledami z polifta.
Tak samo lampy na tyle ledowe sie marza ....
Poki co go poznaje i zakochuje sie w nim z kazdym dniem co raz to bardziej